måndag 10 mars 2014

Välkommen vår!

Nu är verkligen våren här! I helgen var vi hos T och M och hälsade på. Verkligen jätteroligt! Blev först bjudna på dunderfika och sen gick vi ner till Sannegårdshamnen och åkte båt till Rosenlund. Mitt mellan Roselnund, Folkets hus och Esperantoplatsen ligger Lagerhuset, ett ställe jag veeerkligen rekommenderar! Så god mat och verkligen mysig atmosfär! Man får beställa som många smårätter och så blir det en hel middag - lite tapasaktigt fast verkligen inte. De hade världens godaste efterrätt också, friterad banan med jordnötssmörsglass och kolasås med bourbon i. Smarrigt värre!

När vi var tokmätta forsatte vi kvällen på Rondo och Rock of Ages! En rolig rock-musikal där vi skrattade så vi grät när Per Andersson höll på och greja på scenen. De sjöng helt fantastiskt och var verkligen duktiga dansare så det var allt i ett - sång, humor och dans. Häftigt!

Efter Rondo åkte vi hem och sov som stockar. Börjar bli gammal nu, inte van att vara uppe efter 12-slaget. Haha!

Igår åkte vi alla fyra till Tuve för att hämta syster yster och sen begav vi oss till Botaniska med resten av Göteborgs befolkning. ;) Mycket folk som spatserade på gångarna och kikade på vårblommor. Blåste lite kallt men annars var det fantastiskt! :D
Syster Yster
Älsklingen
Nu blir det lunch och sen kvällsjobb! :)

Inga kommentarer: