tisdag 23 oktober 2012

Dan före dan före födelsedan!

Stolfix! 

Nyklippt

Glöggbryggeri i Kortedala

Glögg i fin hink, med fint snöre, på fina kungabrickan - fint ska de va!

Nya skuttochhoppskorna - tack mamma och pappa!
Idag har varit en typiskt trevlig dag. Först lite plugg och frulle, sen lite träning trötta ben, sen lite tjôt på skolan, sen lite mer plugg och sen hem och lukta på glöggen som står och "puttrar". :)
Nu sitter jag bara och väntar på att Hollywoodfruar ska börja..! Ska börja packa ihop lite saker till helgen så har lite och göra, bara svårt att komma igång. I helgen flyttar nämligen M och behöver endel av de saker som finns här hos mig! ;) Har ju dubbelt av allt sen förra gången vi flytta ihop, nu ska vi ju flytta ihop på distans. Blir spännande och troligtvis bra såsmåningom när vi landat! Stolarna på bilden längst upp är redo att bli målade snart men det är en hel del till som behöver fixas, tur att vi inte behöver bo där båda två än! ;) Men åh, ska bli så rÅÅligt att flytta och fixa ett eget lite bo - igen!

Längtar till dagen D, visserligen har vi seminarium 4h på förmiddagen men det går nog bra, men sen på kvällen ska vi ut och käka tapas! Blir nog riktigt gott och mysigt! Vi får fira livet - inte åldern!
Ha nu en fin kväll, det ska jag ha! Over and out!

Följ min blogg med Bloglovin

Inga kommentarer: