onsdag 19 september 2012

September

Äppelmuffins

Påväg ut i skogen

Choklad-och dumlemuffins
Nu har skolan dragit igång på riktigt och snart är första kursen klar! Bara en vecka kvar ungefär! :) Känns knäppt att man snart skrapat ihop 7,5hp igen! :P Att skolan är igång på riktigt innebär också att det är dags för "aspning". Det innebär att jag snart ska sluta vara med i vår kår-förening och andra studenter kan "aspa" för att få gå med. Dvs de ska vara med på möten och aktiviteter som vi fixar. Ungefär som nollning men samtidigt verkligen inte! ;) Muffinsen ovan var till vårt första asp-möte och det var en stooor succé! :D Hoppas de vill vara med i vår förrening nu! - Vägen till asparnas hjärta går genom magen... Eller hur är det man säger..?

På mittenbilden är en söt liten gubbe - eller liten och liten 25år nu faktiskt! Store killen ju! Förrförra helgen åkte vi ut och plockade kantareller - hittade även lite vilda äpplen! ;) Mysigt! Nu i helgen ska vi försöka fixa mer på våra möbler som om ungefär en månad ska få flytta in i den store killens nya lägenhet! :D Ska bli rooOOOOligt att fixa och flytta! :)

Men nu ska jag göra te för snart börjar "Bonde Söker Fru" och det ska jag och min roomie Sanna kolla på i ren onsdagsanda! (på tisdagar är det "ung och bortskämd" samt "hollywood fruar" som står på schemat...) hehehe!

Onsdagspuss till samtliga som vill ha!

Inga kommentarer: