lördag 9 april 2011

släpp fångarna loss!!

DET ÄR VÅR!
Tåget går som en gul tussilagopil genom södra Sverige och himmelen är ljusblå. Solen ill-skiner och knopparna på träden har börjat svälla! Någonstans borta i västergötland kommer ett grått tvåvåningståg närmare falköping. Senare under färden kommer jag kunna vinka till en av passagerarna på det grå tvåvåningståget.

Har varit underbart att vara hemma i smålandet. Känner nu att det inte får gå såhär länge mellan varven. Men det tänker man varje gång man åker hem och gärna hade haft fler tillfällen att träffa familj och vänner. Roligt iallfall att överraska mor och far! hihihihhi!

Framme i göteborg väntar nu M på mig. Och min handledare.. Två dagars praktik kvar! Lite jobbigt att det är på helgen men det är ju roligt så det gör inte så mycket!

I Jönköping är tulpaner och påskliljor planterade och isen har gått upp från Vätteb, vågorna rullar in och sjön är fylld av vita gäss. Människor vår-promenerar i morgonsolen med hundar, gympadojjor och matchande träningsoveraller. Fint!

Nu är det dags att glo ut genom rutan och insupa de sista kilometerna av småland som är kvar! Snart Västergötland. Västergötland nästa!

Inga kommentarer: